Братство

Малочисельна, але активна київська організація, що переважно влаштовує провокації проти опозиційних політик_инь та журналіст_ок. На початку військових дій на сході України її члени долучилися до батальйону «Азов», потім перейшли до батальйону «Шахтарськ» (майбутній «Торнадо»), а після його розпуску створили власний підрозділ у складі МВС — роту «Свята Марія», яка припинила своє існування у 2016 р. Зараз ведуть інтернетканал «Всесвітньо-Броварське телебачення», займаються медійною пропагандою з розпалювання ненависті, значною мірою орієнтуючись на аудиторію радикально налаштованих ветеранів АТО та ультраправих.

 До 2013 року колишній голова УНА-УНСО та лідер «Братства» Дмитро Корчинський співпрацював з «Прогресивними соціалістами» Наталії Вітренко та «Євразійським союзом молоді» Олександра Дугіна. А у 2003 брав участь в кампанії по дискредитації кандитада у президенти Віктора Ющенко.

Дружина Дмитра Корчинського — Оксана Корчинська — була депутаткою Верховної Ради VIII скликання від «Радикальної партії» та забезпечувала підтримку ультраправим, звинуваченим у кримінальних правопорушеннях.